Sökmotoroptimering

Wednesday, January 25, 2006

Webbhotell <> Sökmotoroptimering

På siten för det svenska webbhotellet Eastpoint AB kan nu även läsas "Specialiserade på marknadsföring", en stor nyhet för många.
Eastpoint har inom loppet av dagar gått och blivit specialister även på detta, en eloge måste ges till deras organisation som kan bli ledande i en så forskningsintensiv branch så snabbt!

"Vi tar också hand om uppdateringar mot alla större sökmotorer och kataloger, till exempel Google, MSN, Alltheweb, Altavista och Yahoo! "

Tar emot uppdateringar? För alla med mer än 5 dagars internetvana är detta skrattretande - uppdateringarna står resp. sökmotor för, inget halvdant webbhotell som bryter ut från sin kärnverksamhet som överfull popcornkastrull!

Nåväl att man har ett relativt startk varumärke som till stor del består av uppköpta bolag, men att spruta ut tjänster långt ifrån sin kärnverksamhet, i tron om att kunna luta sig på sina referenskunder är ett stort misstag vilket Eastpoint kommer bli varse om. Besvikna kunder är väldigt kostamt för varumärket.


Sveriges bästa SEO-utvecklare
"Eastpoint Media är kvalificerade Google-annonsörer och har handplockat Sveriges bästa SEO-utvecklare för att utveckla eSearch. "

Underligt, jag har inte hört att någon av sveriges ledande sökmotoroptimerare har blivit kontaktade av Eastpoint - kanske menas med ledande, personer som läst Hans Sandbloms SEO guider - totalt utlakade på nyttig information då algoritmerna ständigt avancerar.


Grattis Eastpoint, ni kan nu konkurrera på Jajjas marknad med 50 säljare och en SEO!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home